Избранное
Политика конфиденциальности
Коротко
Детально

Магазин pravdalabel.com приділяє велику увагу захисту персональних даних користувачів. Користувачі інтернет-магазину pravdalabel.com можуть переглядати сторінки сайтів без знання про себе жодних персональних даних. Однак для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених у нашому інтернет-магазині, нам потрібні ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з вами, підтвердити замовлення та доставити замовлений товар. Ваші особисті дані ми не передаємо третім особам та захищаємо їхню конфіденційність.


  1. Загальні положення
  2. 1.1 ця політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувачів. Персональні дані користувачів ми отримуємо від користувачів під час оформлення замовлення через кошик магазину, при оформленні замовлення за телефонами, вказаними на сайті. Персональні дані користувачів заповнюються користувачем (при оформленні замовлення через кошик магазину). Обов'язково для надання послуги інформація позначена спеціальним чином. Інша інформація надається користувачеві на його розсуд.
  3. 1.2 конфіденційність персональних даних – обов'язкова умова для дотримання магазином доступу до персональних даних користувачів, з вимогою не допускати їх розповсюдження за без згоди користувача або на наявність іншої законної підстави.
  4. 1.3. використання користувачів сайту інтернет магазину pravdalabel.com означає згоду з цією політикою конфіденційності та умови обробки персональних даних.
  5. 1.4 у разі незгоди з умовами політики користувач повинен припинити рус інтернет магазину pravdalabel.com.
  6. 1.5 ця політика застосовується тільки до сайту інтернет-магазину pravdalabel.com. Інтернет-магазин pravdalabel.com не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб.
  7. 1.6 адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються користувачам сайту інтернет-магазину.
  8. Особисті дані
  9. 2.1 інтернет магазин pravdalabel.com збирає такі особисті дані, а саме: ім'я, прізвище, контактний телефон, адресу електронної пошти, адресу для доставки. Також, ми отримуємо від вас інформацію по телефону.
  10. 2.2 інша інформація надається користувачеві на його розсуд.
  11. 2.3 інтернет магазин pravdalabel.com не збирає IP-адреси користувачів.
  12. Цілі збору та обробки персональних даних користувачів
  13. 3.1 метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/одержання та здійснення розрахунків за придбаними товарами/послугами
  14. 3.2 інтернет магазин pravdalabel.com збирає та зберігає тільки ті особисті дані, які необхідні для надання послуг з продажу та доставки замовлень вами товарів.
  15. 3.3 інтернет магазин pravdalabel.com збирає дані для зв'язку з користувачем, включаючи повідомлення про надання послуг, інформування користувача про наявність товару, підтвердження замовлення, доставку замовлень користувачем товарів для зв'язку кур'єрської служби користувачів, а також для обробки запитів та заявок від користувачів.
  16. 3.4 обробка персональних даних користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким засобом.
  17. Умови надання доступу до бази даних
  18. 4.1 ми не передаємо персональні дані користувачів третім особам, крім випадків визначених законодавством України.
  19. 4.2 розкриття персональних даних користувача провадиться при замовленні користувачем товарів в інтернет магазині pravdalabel.com. Зокрема, користувач погоджується з тим, що інтернет магазин pravdalabel.com має право передавати особисті дані кур'єрською службою, організаціям поштового зв'язку, операторів електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення користувач, оформлених на сайті інтернет магазину pravdalabel.com, включаючи доставки товару.
  20. 4.3 при втраті або розголошенні персональних даних інтернет магазин luxoutlet.com.ua інформує користувача про втрату або розголошення персональних даних.
  21. 4.4 інтернет магазин pravdalabel.com вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
  22. Зміна користувачів персональної інформації
  23. 5.1 користувач може у будь-який момент змінити (оновлення, доповнити, видалити) надану ним персональну інформацію або її частину, надіславши листа з відповідною вимогою на адресу contact@pravdalabel.com
  24. Зміна політики конфіденційності
  25. 6.1 ми маємо право змінити умови політики конфіденційності. У такому разі ми замінимо версію документа на сторінці “Політика конфіденційності”. Будь-ласка, періодично переглядає ці умови, щоб бути поінформованим про те, як інтернет-магазин luxoutlet.com.ua захищає особисті дані своїх користувачів.
  26. Зворотній зв'язок. Запитання та пропозиції
  27. 7.1 усі пропозиції чи питання щодо цієї політики слід повідомляти інтернет-магазину pravdalabel.com за адресою contact@pravdalabel.com

Закон України «Про захист персональних даних»

Оформляючи замовлення та надсилаючи нам свої дані, ви погоджуєтесь з наступним:

— Ми можемо зберігати інформацію про замовлення на сайті та в базі даних;
— Ми можемо передавати її кур'єрським службам для доставки вашого замовлення;
— Ми можемо надсилати новини через електронну пошту;

*Якщо покупець бере участь у конкурсі, ми можемо публікувати в мережі інтернет ПІБ.
Найважливіше, що потрібно знати:
Докладніше про Pravda Label
Допомога
Зв'яжіться з нами
Следите за нами
© Pravda Label 2021
Розробка сайту
Adam Citrine
Адреса магазину
Київ, Срібнокільська 3г, ТЦ InSilver
Відкрито щоденно з 10:00 до 22:00
Додаткові –10%.
Підписатися та отримати!
Зв'яжіться з нами
Адреса магазину
Київ, Срібнокільська 3г, ТЦ InSilver
Відкрито щоденно з 10:00 до 21:00
Слідкуйте за нами
© PRAVDA LABEL, 2021
Розробка сайту Adam Citrine
Додаткові –10%. Підписатися та отримати!
Made on
Tilda